Dodano: 2009-07-13 08:22
A na co to komu wiedzieć
niech sobie oceniają,mało mnie obchodzi KTO ocenia :lol:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-07-13 13:20
A mnie owszem.
Zresztą, wcześniej działało, ale się popsowało.
Dodano: 2009-07-14 17:22
Tak się zastanawiam, czy wchodząc na czyiś profil powinienem móc zobaczyć, kto wcześniej przeglądał już ten profil(ostatnie wizyty)
Okręt mój płynie dalej Gdzieś tam... Serce choć popękane, chce bić.
Dodano: 2009-07-16 11:27
| Maggus napisał(a): |
| Tak się zastanawiam, czy wchodząc na czyiś profil powinienem móc zobaczyć, kto wcześniej przeglądał już ten profil(ostatnie wizyty) |
Jaki jest argument za tym, byś mógł widzieć, kto odwiedzał czyjś profil?
Dodano: 2009-07-20 17:46
| Alpha-Sco napisał(a): |
| [quote:d49cc3b2db="Maggus"]Tak się zastanawiam, czy wchodząc na czyiś profil powinienem móc zobaczyć, kto wcześniej przeglądał już ten profil(ostatnie wizyty) |
Jaki jest argument za tym, byś mógł widzieć, kto odwiedzał czyjś profil?[/quote:d49cc3b2db]
Mozna - trzeba miec wyzsza range.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2009-07-20 17:47
| Sullena napisał(a): |
| Czy da się zmienić login ???? |
Niestety nie
Dodano: 2009-07-20 19:28
| amorphous napisał(a): |
| [quote:4e0cbb5fa2="Alpha-Sco"][quote:4e0cbb5fa2="Maggus"]Tak się zastanawiam, czy wchodząc na czyiś profil powinienem móc zobaczyć, kto wcześniej przeglądał już ten profil(ostatnie wizyty) |
Jaki jest argument za tym, byś mógł widzieć, kto odwiedzał czyjś profil?[/quote:4e0cbb5fa2]
Mozna - trzeba miec wyzsza range.[/quote:4e0cbb5fa2]
Wcale nie :] Właśnie sobie sprawdziłam kto Ciebie odwiedza - chcesz print screena?
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-07-30 08:54
Zauważyłem, że po kliknięciu przycisku "Zgłoś moderatorowi" wiadomości chyba nie docierają do odbiorcy (cały czas tkwią mi w skrzynce nadawczej). Zdarzenie wystąpiło 14-07-2009, o 17:39 (zapewne +2h, bo czas jest brany ze strony). Prosiłbym o sprawdzenie czy przycisk działa poprawnie, bo może był to tylko przejściowy problem.
Dodano: 2009-07-30 15:08
Dodano: 2009-07-31 09:53
Coś się chyba schrzaniło z wysyłaniem wiadomości. Wyskakuje komunikat: "Żądanie wysłane przez przeglądarkę nie jest obsługiwane przez serwer". Używam Firefoxa 3.0.12.
W ogóle serwer chyba ostatnio coraz częściej ma takie problemy. Wczoraj padł na dobre kilka godzin. Ile trzeba poklikać w reklamy google żeby starczyło na nowy? :D
Dodano: 2009-08-04 16:40
Powinno sie juz nie pokazywać.
Dodano: 2009-08-29 17:08
Albo mi się zdaje, albo wiadomości nie dochodzą :|
Niby wszystko wysyła prawidłowo, ale jednak nie dostaję żadnej odpowiedzi. No chyba, że serio już nikt mi od daaawna nie pisał nic
Czy działają wiadomości Wam, czy to serio ja mam tylko ciszę w eterze?
Dodano: 2009-08-30 07:48
| thistle89 napisał(a): |
| Albo mi się zdaje, albo wiadomości nie dochodzą :|
Niby wszystko wysyła prawidłowo, ale jednak nie dostaję żadnej odpowiedzi. No chyba, że serio już nikt mi od daaawna nie pisał nic
Czy działają wiadomości Wam, czy to serio ja mam tylko ciszę w eterze? |
Mnie się ostatnio porobiło tak, że wiadomości uparcie nie chciały przejść ze skrzynki "nadane" do "wysłane". Sprawdź, czy u ciebie też tak nie ma. A jak jest, to zedytuj (byle jak) wiadomość w "nadanych" i wyślij ponownie. U mnie pomagało.
Dodano: 2009-08-30 08:08
W nadawczej wiadomości są dopóki ich odbiorca nie przeczyta - jak przeczyta to jest w wysłanych - tak to działa chyba.
Edit:
Działa wszystko. Zamieszałam trochę.
Dodano: 2009-09-01 08:14
Hej
Ponawiam prośbę o sprawdzenie, dlaczego przy kliknięciu ocen galerii (jako całości) wysyła mnie w kosmos. widzę, że mam taką a taką ocenę i, na przykład, głosów 2. Ale nie mogę zobaczyć kto i co :)
Pozdrawiam
Edit:
Aj, oj, przepraszam, to działa od strony galerii, nie działa od strony listy galerii.
No to już nie wiem 
Dodano: 2009-09-02 10:00
nie moge usunąc pustej galerii , po wybraniu opcji "usuń galerie" pojawia mi sie tylko okno http://img15.imageshack.us/img15/3804/bladeiu.jpg
help
Dodano: 2009-09-02 17:15
To Trzeba się zgłosić do Najwyższego - ale jest tak wysoko, że nie słyszy :twisted:
Dziś zaistaniała u mnie potrzeba wylogowania się (nie robię tego, bo zazwyczaj nikt mi nie siedzi przy lapku) i co?
20 minut męki z zalogowaniem - nawet poprosiłam o nowe hasło - paradoks -> wyszło mi, że jest niepoprawne :| No ale po 5milardach prób się udało.
Mogłam ciasteczka usunąć - może to by pomogło.
Ale zgłaszam problem z logowaniem.
Dodano: 2009-09-17 05:22
Nie znalazłam do tego odrębnego tematu, więc piszę tu: coś nie tak ze strefą czasową (chyba od dawna, ale dopiero teraz zgłaszam :) ). Wszyscy mają powalone godziny, czy tylko ja?
Dodano: 2009-09-17 06:53
| Carmen napisał(a): |
| Nie znalazłam do tego odrębnego tematu, więc piszę tu: coś nie tak ze strefą czasową (chyba od dawna, ale dopiero teraz zgłaszam :) ). Wszyscy mają powalone godziny, czy tylko ja? |
Czas jest dziwny u wszystkich. Jeśli mnie pamięć nie myli to o 2h10min chyba do tyłu.
Idzie się przyzwyczaić ;D
Dodano: 2009-09-24 12:32
Co się stało z dyskusją na temat występu Behemoth na CP ?
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2009-09-24 18:20
| CrommCruaich napisał(a): |
| Co się stało z dyskusją na temat występu Behemoth na CP ? |
Mozna ja było tylko zobaczyć na ciepło,nie siedzisz-tracisz hehehe :wink:
Dodano: 2009-10-07 17:38
W profilach użytkowników nie działa zakładka z artykułami. Strona się ładuje w nieskończoność i nie otwiera.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-10-22 21:21
Straciłem możliwość oceniania zdjęć zarówno na kompie z Firefox-em jak i na telefonie z operą mini
forever alone immortal
Dodano: 2009-10-23 02:25
Spoko - wroci w niedziele.